fredag 15. juli 2016

Ulsteinvik - Finnøy

Dagen startet vått... Ikke akkurat en stor overraskelse når vi ferierer på vestlandet, men kjedelig likevel. Etter at Zelante hadde fått turen sin, og Natale fått diesel så lettet det opp og det ble ganske fint likevel. Vinden er stødig Nordvest, mest fra Nord så det ble mye kryssing i dag også.
 Omtrent midtveis i Harøyfjorden ble vi sultne og undertegnede måtte trå til og lage sveler. Nystekte sveler med kaffi til smaker utrolig godt når vi er underveis slik. Vel fremme på Finnøy gjestebrygge var det allerede ganske mange båter og egentlig ikke plass til oss. Hjelpsomme havneverter fikk stokket litt om på båtene som lå her fra før og dermed ble det plass til både oss og en som kom etter oss.
Før havnevertene fikk lagd plass til oss, lå vi en annen plass og ventet (bare en tredjedel av båten fikk plass..... Når vi skulle flytte oss og la fra kai, syntes Zelante at nok var nok og gav høylydt beskjed om at nå ville hun på land og på do! Over syv timers tur var nok syntes hun. Når vi var vel fortøyd på plassen vi skulle ligge var hun umiddelbart klar til å hoppe i land og det var ingen tvil om at hun "måtte", ett skritt ut i gresset også satte hun seg..... Nå har vi gått en liten tur, sett på solnedgangen spist middag og kost oss.


1 kommentar:

  1. Var der vi! Gikk helt yttrst ut på moloen. over den små trebroen- Kos dokker.

    SvarSlett