mandag 5. august 2013

Sagvåg

I dag var det i det minste ikke meldt kuling før klokka seks i kveld og vi fikk startet på ferieturen vår. Når Zelante og jeg gikk til Drange var det nesten sol og det varte helt til vi gikk fra båsen vår. Da startet det å regne og det regnet bare mer og mer..... Når det er lovd mye regn på vestlandet regner det som regel veldig mye - slik var det også i dag.... Jeg har kjøpt meg en regnponsho. Den fikk Zelante tilbud om å låne og den falt i smak! Den eneste som kom helt tørr og fin når vi la til kai i Sagvåg - det var Zelante.
I Selbjørnsfjorden kom kulingen mange timer før lovd, men bølgene var ikke så krappe så Zelante brydde seg lite og det gikk fint. Alle vindmøllene på Fitjar sto i ro, på tross av all vinden. Det syntes vi var litt rart...
Ivar klarte likevel å gjøre Zelante "dødsformnærmet" på seg, han mistet et glass øl rett ned på henne mens ho lå under bordet og håpte på at noe godt skulle falle ned.... Istedet ble ho VÅT. Tror nesten ikke at ho hadde blitt mer fornærmet om han hadde slått henne.... Jaja, slik kan det gå, livet er ikke bare enkelt.
Selv om fellesferien er over, er det fortsatt mange båter ute. Havna her i Sagvåg er blitt helt full i løpet av kvelden.
Sagvåg er det nest største tettstedet på Stord og har lange tradisjoner som handelssted. Tror ikke det er så mye handel som foregår nå, men mange gamle skip og trebygninger minner om den gamle storhetstiden. Bare så synd det regner altfor mye til å ta mange bilder. I tillegg er nettet for dårlig til å laste opp de få bildene jeg har tatt.... Får prøve igjen ved en senere anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar